• Workation: de Zweedse trend van werken op afstand (Foto door Tina Stafrén)
  Reizen

  Workation: de Zweedse trend van werken op afstand

  Als de afgelopen anderhalf jaar iets heeft bewezen, is het wel dat we ook prima buiten kantoor kunnen werken. En dat hoeft natuurlijk helemaal niet vanuit je eigen huis te zijn. Zweeds onderzoek toont aan: werken in de natuur is goed voor ons! Workation is dan ook de nieuwe trend in Zweden. En dit zijn de beste plekken voor een…

 • De grappigste zoekopdrachten over onze buurlanden // Google
  Reizen

  De grappigste zoekopdrachten over onze buurlanden

  Wat heeft Berlijn met beren? Waarom is Belgische chocolade de beste ter wereld? Wat eten ze in Frankrijk? Dit is wat Nederlanders altijd al hebben willen weten over hun buurlanden. Wanneer je nieuwsgierig bent naar wat andere mensen op dit moment bezighoudt, kan je het best kijken naar hun zoekopdrachten in Google.

 • De allerbeste reistips van Lonely Planet
  Reizen

  De allerbeste reistips van Lonely Planet

  Door goed voorbereid op vakantie te gaan voorkom je een heleboel (onnodige) stress en ongemakkelijke situaties tijdens je vakantie. Met de allerbeste reistips van Lonely Planet kun je met een gerust hart aan je reis beginnen.

 • Around the globe
  Reizen

  9x De juiste bestemming in het verkeerde land

  Je hebt je reis al maanden van tevoren uitgestippeld en weet precies welke plaatsen je wilt gaan bezoeken na aankomst. Maar wat nu als bij aankomst blijkt dat je in het verkeerde land aangekomen bent? Je zou denken dat zoiets onmogelijk is, toch gebeurt het vaker dan je denkt!

 • De 100 mooiste Duitse bestemmingen van 2015
  Reizen

  De 100 mooiste Duitse bestemmingen

  Buitenlandse bezoekers aan Duitsland wijzen het Europa-Park Rust aan als de populairste bestemming in 2015. Op de tweede en derde plaats staan kasteel Neuschwanstein en de Dom van Keulen.

 • De 100 mooiste Duitse bestemmingen van 2015
  Reizen

  Top 10 meest gastvrije landen volgens Nederlandse reizigers

  De koffers zijn gepakt, de zonnebril staat op de neus en het paspoort in de hand. Kortom, helemaal klaar voor vakantie. Maar wacht, hoe gastvrij zijn de inwoners van je vakantiebestemming eigenlijk? Uit onderzoek onder duizend Nederlanders blijkt dat buurland Duitsland als meest gastvrije land uit de bus komt.