1000 dingen doen in Nederland

BOEK: 1000 dingen doen in Nederland

Zin in een leuk dagje uit en geen idee wat je kunt doen? Het inspiratieboek 1000 dingen doen in Nederland wijst je de weg naar de origineelste uitjes in eigen land.

Ontdek de leukste activiteiten in eigen land

Veel Nederlanders blijven dankzij de coronacrisis deze zomervakantie thuis of gaan op vakantie in eigen land. En daar is eigenlijk niks mis mee: er is genoeg te doen in Nederland! Dierentuinen, pretparken, musea en bioscopen gaan (in beperkte mate) weer open en er komt langzaam weer meer ruimte om leuke dingen te ondernemen.

Boek: 1000 dingen doen in Nederland

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor de leukste dagjes weg in eigen land? Met de inspiratiegids 1000 dingen doen in Nederland ontdek je ons land op z’n leukst. Het boek is samengesteld door Jeroen van der Spek, reis- en locatiejournalist, fotograaf en Nederland-kenner. Hij verzorgde jarenlang de NS-uitgave Er-op-Uit!. Daarnaast schreef hij al verschillende boeken over dingen doen in Nederland. Dit alles maakt hem bij uitstek de persoon om je van talloze leuke ideeën voor uitjes te voorzien.

Originele uitjes in eigen land

Hij selecteerde maar liefst 1000 originele uitjes in eigen land, van museumbezoek tot avontuurlijke activiteiten en van funshoppen tot toffe uitstapjes met kids. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan in Nederland.

Of je nu als wegpiraat je droom in een Formule 1 race te rijden waar maakt dankzij virtual reality, liever gaat peddelen in de polder of je culinair laat verwennen in een voormalig dorpsstation.

Alle activiteiten zijn overzichtelijk gerangschikt per provincie en worden afgewisseld met top 10-lijstjes van filmlocaties en vuurtorens tot de mooiste museumcafés  en terrassen. Een must-have voor iedereen die er graag op uitgaat en deze zomer wel wat originele ideeën kan gebruiken voor een dagje uit.

1000 dingen doen in Nederland
Auteur: Jeroen van der Spek (Kosmos Uitgevers)
ISBN: 9789021575872
Prijs: € 15,-

Je bestelt deze inspiratiegids onder meer bij Bol.com*.

Wat zijn jouw favoriete activiteiten in Nederland?