De allerbeste reistips van Lonely Planet

De allerbeste reistips van Lonely Planet

Door goed voorbereid op vakantie te gaan voorkom je een heleboel (onnodige) stress en ongemakkelijke situaties tijdens je vakantie. Met de allerbeste reistips van Lonely Planet kun je met een gerust hart aan je reis beginnen.

BOEK: De allerbeste reistips van Lonely Planet

Reisgidsenuitgever Lonely Planet staat al jaren aan top als het gaat om reisgidsen. Oorspronkelijk vooral populair onder rugzaktoeristen is Lonely Planet inmiddels ook allang bij het “grote publiek” bekend. Een beetje reiziger heeft minstens één exemplaar van de bekende blauwe boeken in de kast staan.

Haal het beste uit je reis met deze ultieme insider geheimen

Wat zijn de beste plaatsen in het vliegtuig? Hoe voorkom je insectenbeten? Welke gadgets moet je echt niet vergeten mee te nemen? De tips in deze handzame gids zijn logisch geordend: voorbereiding van de reis, geld en verblijf tot veiligheid en gezondheid. Je krijgt tips om je reisfotografie te optimaliseren, de perfecte Instagram-foto maakt (altijd belangrijk, kuch) en meer.

Koop of geef De allerbeste reistips van Lonely Planet cadeau!

In het boekje zijn in totaal meer dan 50 beste reistips van experts uit de reisbranche, reisschrijvers en ervaren reizigers te vinden. Met deze herziene en uitgebreide editie van De allerbeste reistips van Lonely Planet weet je zeker dat je het meeste uit je reis gaat halen. De handige gids is van toepassing voor elke reis die je maakt, waar je ook ter wereld heen gaat, ongeacht je reisbudget.

Het reisboek van Lonely Planet* verscheen deze maand en is handig voor jezelf of leuk om cadeau te doen aan reislustige vrienden!

BOEK: De allerbeste reistips van Lonely Planet

BOEK: De allerbeste reistips van Lonely Planet

Je koopt De allerbeste reistips van Lonely Planet onder meer bij Bol.com (€ 12,50).

Wat is jouw favoriete reisgids voor de beste reistips?