Song challenge

Song challenge #5 A song that reminds you of someone

Over een paar maanden is het alweer vijf jaar geleden. Ik werkte net een half jaar bij mijn huidige werkgever als marketing communicatie medewerker en was verantwoordelijk voor de congresorganisatie. Daardoor had ik regelmatig contact met sales collega’s, over congressen en events in zowel binnen- als buitenland. M. was één van die collega’s. Een altijd vrolijke en bij iedereen geliefde kerel, eind twintig, mooie plannen, en de bijzondere eigenschap om elke situatie tot een positieve te maken. Cliché misschien, maar daarom niet minder waar.

Ons laatste mailtje ging over zijn stukje voor de interne nieuwskrant, waarvoor hij een artikel zou schrijven. Hij was op een zakentrip in het buitenland en ik mailde terug dat het prima was als ie het morgen zou sturen. Dat stukje heb ik helaas nooit gekregen…

De dag erop raakte de auto waarin hij met een zakenrelatie zat in hevig noodweer van de weg. De zakenrelatie raakte zwaargewond, collega M. overleefde het ongeval niet.

Dit nummer werd op de begrafenis gedraaid. Heel af en toe hoor ik het nummer nog eens op de radio, en altijd krijg ik kippenvel en denk aan M.

M., je wordt nog steeds gemist…

Chaotische spraakwaterval met een voorliefde voor kaas, tattoos & tongvallen. Deelt haar leven met twee zwart-witte katten en houdt niet van hobby's. Schrijft graag over reizen, hotspots en de (on)zin van het dagelijkse leven. Dat doet zij onder meer op www.watzijzegt.com.

1 reactie

%d bloggers liken dit: