Song challenge

Song challenge #11 A song from your favorite band

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik een behoorlijke fan ben van dit Britse trio. Hoewel ik ze al langer kende, ben ik pas sinds een jaar of drie zwaar verslaafd aan hun muziek. De combi van rock en soms bijna klassieke invloeden leveren keer op keer nummers op die ik -in elke stemming- geweldig vind.

Symfonisch, theatraal, rockend, bombastisch, protesterend, pretentieus: ik hou ervan! Twee live concerten hebben dat gevoel alleen maar versterkt. En hoewel ik mijn blog niet wil overstelpen met dezelfde muziek, is er geen ontkomen aan.

Dus… mijn Muse:

Chaotische spraakwaterval met een voorliefde voor kaas, tattoos & tongvallen. Deelt haar leven met twee zwart-witte katten en houdt niet van hobby's. Schrijft graag over reizen, hotspots en de (on)zin van het dagelijkse leven. Dat doet zij onder meer op www.watzijzegt.com.

1 reactie

  • Sjaak

    Grappig. Ik associeer jou inderdaad met Muse. Ik had ze op TV gezien op Pinkpop en was onder de indruk. En toe wees @piependeelsje mij op jou, omdat je er over twitterde.
    Muse doet me sterk denken aan Queen in de hoogtijdagen, maar heeft een hele eigen sound. En dat bombastische is geweldig natuurlijk.

%d bloggers liken dit: