Song challenge

Song challenge #10 A song that makes you fall asleep

Een liedje waar je van in slaap valt. Dat kun je natuurlijk op twee manieren opvatten. De muziek is zo saai dat je acuut in een diepe coma raakt, of muziek brengt je dusdanig tot rust dat je lekker relaxed dromenland betreedt. Aangezien ik die tweede optie een stuk optimistischer vind, ga ik daar maar vanuit.

Al luister ik nauwelijks muziek wanneer ik m’n eigen bed lig. Als ik echter niet thuis slaap, vind ik het juist wel prettig om me af te sluiten met muziek. Zo heb ik me tijdens de vele nachten in gehorige dorms langs de oostkust van Australië geregeld door deze Franse virtuoos in slaap laten sussen.

En hoewel ik vaker naar zijn misschien wel meest bekende nummer heb geluisterd en ik ook enorm van dit optreden kan genieten, kies ik hier voor een andere fabuleuze uitvoering.

Chaotische spraakwaterval met een voorliefde voor kaas, tattoos & tongvallen. Deelt haar leven met twee zwart-witte katten en houdt niet van hobby's. Schrijft graag over reizen, hotspots en de (on)zin van het dagelijkse leven. Dat doet zij onder meer op www.watzijzegt.com.

%d bloggers liken dit: