Columns,  Lifestyle

Rondje tegenwind

Een rondje Binnenveld. Of een rondje, eigenlijk een stuk heen en dan vlak voor het einde van die lange weg weer terug. Dat zou een mooi stukje van 4-en-een-beetje kilometer worden. Mooi streven na die fijne run van maandagavond. En het wordt ook wel weer eens tijd voor 4 kilometer want ze moeten natuurlijk wel kunnen zien dat ik echt weer bezig ben met hardlopen. Oh nee, ik ren voor mezelf natuurlijk.

Kijk, ja, daar is blauwe lucht. En zie ik daar de zon? Hoezee, ik ga NU naar buiten. Rennen! Oh, wacht, wel m’n telefoon mee natuurlijk. En even m’n oordopjes uit de knoop, ook al kan ik nog maar een oortje gebruiken dankzij mijn schattige kittens. Eerst een slokje water nog. Goed, daar gaan we. Jeetje, het waait wel. Nou ja, dat komt wel goed.

DJ Beatsmith aan. Goed, daar gaan we. Huh, begint RunKeeper nu meteen te tracken? Maar m’n telefoon zit nog niet in m’n sports armband. Stop en wissen dan maar. Oops, het werkt nog steeds niet. Nog eens wissen dan. Ja, nu, rennen. De hoek om hier. Pff, wat een wind. Hoever ben ik al? Fijn, even stoppen om over te steken. Zit ik al op een kilometer? Waarom ben ik toch zo buiten adem? Djeez, wat een wind! Bij de volgende boom mag je stoppen. Even stretchen. Shit, is RunKeeper nu gestopt?! Dan kunnen mensen niet eens zien dat ik 4 kilometer heb gerend! Neehee, je rent niet voor anderen maar voor jezeheeelf..!

Grmb. Ben ik al thuis? Wat een k*t run…

Chaotische spraakwaterval met een voorliefde voor kaas, tattoos & tongvallen. Deelt haar leven met twee zwart-witte katten en houdt niet van hobby's. Schrijft graag over reizen, hotspots en de (on)zin van het dagelijkse leven. Dat doet zij onder meer op www.watzijzegt.com.

3 Reacties

  • Veerlez

    Heel erg herkenbaar! Mijn Runkeeper app vliegt er altijd uit als ik foto’s onderweg maak, dus daar moet ik maar weer mee stoppen. Maar niks zo vervelend als je run niet getracked wordt. Het fijne aan runkeeper is dat je nog kan inloggen online en je route kan aanpassen, dat kan met Nike+ niet en dta vind ik echt een gemis daaraan. Mijn apps stoppen namelijk elke keer na een kilometer of anderhalf, ik loop wel meer dan dat :(

%d bloggers liken dit: