Posted by on 17 juni 2011

Afgelopen winter bracht ik door in Australië. Tien weken lang met backpack reizen langs de oostkust. Mijn reis eindigde in Cairns, Queensland. Reismoeheid en aanstormende cycloon Yasi zorgde ervoor dat ik daar niet veel meer zag dan winkelcentra en backpackerbars.

Tussen alle regen en ruim 24 uur durende evacuatie door, werd er gefeest en gedanst: ter ere van het einde van de rit, het noodweer, mijn laatste avond, de relatief goede afloop van Yasi, mijn tweede laatste avond. Ik heb heel wat uurtjes doorgebracht in The Woolshed en Gilligans waar ik regelmatig danste op een heerlijk foute plaat van twee producers uit Sydney. Nauwelijks bekend in Nederland maar voor mij onlosmakelijk verbonden met mijn tijd Down Under!

Bum bum bum ba da bum ba da bum bum!

%d bloggers liken dit: